2014

Agito går samman med Personalhuset Staffing Group och tjänsterna levereras nu under namnet Personalhuset Agito HealthCare. Somma kvalitet och entusiasm som präglar Agito kommer nu ott finnas tillganglig i hela Norden 

 

2010 
Agito öppnar kontor i Stockholm. Vi centraliserar rekrytering for hela Norden till vårt Malmökontor. 

2009 
Hela koncernen och alla verksamheter byter namn Agito. Namnbytet markerar starten på en ny fas i koncernens utveckling. Målet är att bygga Nordens främsta företag for att matcha kompetenta läkare och sjuksköterskor for kortare och langre uppdrag i den nordiska hälso- och sjukvårdssektorn. 

 

2008 
Företagen Achima och HCRG fusioneras till en koncern med målsättningen att skapa Nordens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom hälso- och sjukvårdssektorn. Private equity fonden FSN Capitol står bakom fusionen och är nu huvudägare i den nya koncernen. 

 

2007 
Både Achima och HCRG är marknadsledande inom sina respektive hemmamarknader i sina respektive segment. HCRG startar sin tjänsteleverans med sjuksköterskor. Achima startar med läkare. 

2005 
Achima etablerar en mindre verksamhet i Sverige 

 

2002 
Det danska företaget HCRG grundas med huvudkontor i Roskilde. Företaget består främst av att matcha svensko läkare for tillfälliga behov inom den danska sjukården. 

 

2001 
Det norska företaget Achima grundas i Oslo. Företaget fokuserar främst på att betjäna den norska hälso- och sjukvården med sjuksköterskor och annan vårdpersonal. Mångo av sjuksköterskorna kommer från Sverige. 

AGITO 

Stora Varvsgatan 6A

211 19 MALMÖ

SWEDEN

040-601 13 00

rekrytering@agito.org

Följ oss på sociala medier

Norra Stationsgatan 93

113 64 STOCKHOLM

SWEDEN

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle