Sjuksköterskor till Östersund

Agito söker 
Sjuksköterskor till uppdrag på stroke, medicin eller lungavdelningar i Östersund. God ersättning.

 

Arbetsuppgifter
Ditt främsta fokus ligger på bedömning och uppföljning av patientens vårdbehov och du ansvarar bland annat för medicinering och provtagning samt in- och utskrivningar. Du har också en betydande roll då du är länken till anhöriga.

 

Om arbetsgivaren
Välj själv när, var och hur du vill jobba.
Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

 

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Kunskaper i journalsystemet Melior. Erfarenhet av stroke/medicin är meriterande.

 

Personliga egenskaper
För att fungera i rollen som bemanningssjuksköterska är du trygg i din yrkesroll och kan arbeta såväl självständigt som i grupp med nya människor. Du har en god arbetsmoral och anpassar dig lätt till nya arbetsplatser. Du arbetar för att tillgodose verksamhetens behov och kan med skicklighet växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo.

 

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta Lena Alpsten på 073-981 69 03. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

 

Tillsättning
Snarast tom V32

Företagsbeskrivning
Agito tillhandahåller hälso- och sjukvårdstjänster till offentliga och privata kunder i hela Norden.

Våra uppdragsgivare har alltid hög efterfrågan på kompetent personal som sjuksköterskor, barnsjuksköterskor och barnmorskor i hela landet.


För dig som är hyrsjuksköterska via oss på Agito, har du alltid en personlig och kompetent konsultchef som säkerställer smidighet och professionellt omhändertagande när du arbetar med oss. Vi på Agito ger alltid god ersättning och OB-tillägg. Det är viktigt för oss att du ska känna att du har rätt lön för just din kompetens.


Vi är måna om att du som bemanningssjuksköterska genom Agito trivs med ditt uppdrag. När du jobbar som hyrsjuksköterska för Agito så kommer vi regelbundet ut till din arbetsplats för att prata med dig och höra hur du trivs på arbetsplatsen. Vi täcker hela Sverige så oberoende vart du jobbar så kommer vi in och träffar dig. Vi jobbar också regelbundet med att följa upp arbetsmiljön på de platser vi har våra hyrsjuksköterskor så du har en bra arbetssituation.

 

Vad som gör oss bland de bästa aktörerna på marknaden är att vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda önskemålsanpassade uppdrag och en riktigt bra ersättning.

AGITO 

Stora Varvsgatan 6A

211 19 MALMÖ

SWEDEN

040-601 13 00

rekrytering@agito.org

Följ oss på sociala medier

Norra Stationsgatan 93

113 64 STOCKHOLM

SWEDEN

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle