Kom och jobba med vårt härliga team i Strängnäs. Undersköterska/personlig assistent sökes till Strängnäs för timanställning. 

Agito Sverige AB

Agito Sverige AB är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som tillhandahåller hälso- och sjukvårdstjänster till offentliga och privata kunder i hela Norden. Vi levererar våra tjänster till landsting, kommuner och privata vårdgivare.http://www.agito.org

Tjänstebefattning
Undersköterska eller personlig assistent.

Tjänstebeskrivning

Vi söker en Undersköterska eller personlig assistent som för en timanställning hos oss på Agito. Du kommer att arbeta hos en brukare som har en sjukdom som tar sig uttryck i kramper, anafylaktiska chocker, lågt blodtryck och annat som gör att hon kan bli mycket trött och begränsad i vad hon orkar och kan göra. Brukaren behöver därför ha personal dygnet runt i sin vardag och mycket hjälp men hem och hushålls sysslor. Vi utbildar dig i specialkunskaper som behövs för uppdraget, samt uppdaterar din HLR om den är inaktuell.

Det är ett trevligt, utmanande och spännande uppdrag för dig som är undersköterska/ assistent där du kommer hjälpa brukaren med allt från vardagssysslor till att komma ut på fritidsaktiviteter. Det är ett givande arbete och du har en engagerad arbetsgivare som är mån om sin personal. Det finns både hundar och katter i hushållet och brukaren är rökare.

Vi har idag en sammansvetsad och stabil personalgrupp hos brukaren.  

Kvalifikationer
Undersköterska eller personlig assistent. Körkort är ett krav. Du skall vara flexibel och gärna kunna hoppa in utöver dina fasta pass. I gengäld ger vi dig flexibilitet tillbaka och ett uppdrag där du har stor frihet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man jobbar sida vid sida med brukaren och hennes familj. Rätt person får gärna ingå i vårt team av timanställda övrig tid på året.   

Anställningsform
Timanställd i vår timpool hos brukaren. 

Arbetstid/Tillträde

7-15, 15-22 samt natt 22-07. Höstens schema börjar from V43 men introduktion kommer att ske innan V42.

 

Sista ansökningsdag: 30/9 -2018

 

Skicka ditt cv så snart som möjligt då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ersättning
Förmånlig timlön.

Kontaktperson/Rekryteringsprocess

Maila din ansökan till maria.bengtsson@agito.org, har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att ringa konsultchef Maria Bengtsson på 072-599 20 25. 

AGITO 

Stora Varvsgatan 6A

211 19 MALMÖ

SWEDEN

040-601 13 00

rekrytering@agito.org

Följ oss på sociala medier

Norra Stationsgatan 93

113 64 STOCKHOLM

SWEDEN

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle