AGITO

Vi tillhandahåller hälso- och sjukvårdstjänster till offentliga och privata kunder i hela Norden. Vi levererar våra tjänster till landsting, kommuner och privata vårdgivare. 

Vi på Agito söker alltid nya Hyrläkare, Hyrsjuksköterskor och övrig kompetent personal inom sjuk och hälsovård. Våra uppdragsgivare har alltid hög efterfrågan på kompetent personal som läkare, sjuksköterskor, barnsjuksköterskor och barnmorskor i hela landet. Våra uppdragsgivare är allt ifrån kommuner, landsting och privata vårdgivare i Sverige. De söker kontinuerligt nya stafettläkare, stafettsjuksköterskor och övrig vårdpersonal.

Ersättningen för dig som uppdragstagare är ofta hög och arbetsvillkoren är alltid goda eftersom vi ser till så att vår personal har så goda förutsättningar som möjligt till en bra arbetsplats. Vi ser till så att det är höga krav på kompetens och lämplighet hos de konsulter vi arbetar med. Vi har ett hundratal konsulter som alla är kompetenta läkare, sjuksköterskor och socionomer.

Typ av uppdrag

Vi har uppdrag som sträcker sig över en längre period men också kortare uppdrag. Detta gör att du som uppdragstagare själv kan välja hur du vill jobba. Jobbar du hellre på ett och samma ställe under längre tid så hjälper vi dig med det. Det viktigaste för oss är att du är nöjd. Så oavsett om du är ute efter enstaka veckor eller vill arbeta längre perioder så vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Du kan endera göra en intresseanmälan här  på vår sida för att anmäla dig som hyrläkare, hyrsjuksköterska eller övrig vårdpersonal så kontaktar en av våra trevliga medarbetare dig inom kort.

För dig som vill bemanna eller rekrytera

Vill du veta hur det funkar att hyra personal via Agito? Du kanske är ute efter att hyra in kvalificerad personal inom vård och omsorg? Vi på Agito hjälper er att bemanna läkare, sjuksköterskor, barnmorskor och övrig vårdpersonal enkelt och snabbt. Vi är med och hjälper er hela vägen genom den ibland komplicerade processen.

Bemanning

Vi på Agito har en ständigt växande databas av kompetent personal som letar efter uppdrag inom vård och omsorg över hela Sverige men dessutom, eftersom vi är ett Skandinaviskt företag snarare än enbart Svenskt så har vi en databas med personal som söker jobb sunt om hela Skandinavien. Hör av er till oss så kan vi prata om era behov och hur vi kan hjälpa er att bemanna de positioner ni behöver endera idag eller i framtiden.

Rekrytering

Ett stort plus med att använda Agito och något som är väldigt unikt för branschen är att vi skiljer på våra rekryteringsuppdrag från våra bemanningsuppdrag. Vad detta betyder i praktiken för dig som uppdragsgivare är att om du känner att du har hittat rätt person för uppdraget låter vi dig anställa personen ifråga istället för att hyra genom oss.

Som vi alla vet så kan en rekryteringsprocess vara väldigt lång och kostsam. Vi låter alltid rekryteringsprocessen ta den tid som krävs och skyndar inte till några beslut. Under tiden så kan vi hjälpa er att bemanna positionen med en lämplig kandidat tills ni har hittat den perfekta kandidaten. 

Under rekryteringsprocessen så använder vi oss av flera olika moment för att hitta lämplig kandidat. Vi gör personlighetstester, simultantest samt bedömer personlig lämplighet. Du som uppdragsgivare har alltid returrätt om det skulle visa sig vara fel kandidat. 

Vi kan hjälpa till med olika delar av rekrytering inom vård och omsorg eller ta oss an hela processen. Vi är experter på rekrytering inom vård och omsorg.


Läs om vår kvalitetspolicy   Läs om vår miljöpolicy   Läs om vår integritetspolicy


Stödverksamhet

Agito stöder flera organisationer som jobbar för en bättre värld.