LÄKARE

Är du redo för nya utmaningar?


 REGISTRERA DIG SOM LÄKARE 

  

Har du aldrig jobbat som hyrläkare tidigare så hjälper vi dig genom hela processen.  


"Jag har någon att höra av mig till dygnet runt om det skulle vara något."

Möt Torgny Jeppsson, en av Agitos många läkare.


"För min del är det perfekt för jag får arbeta när jag vill och var jag vill."

Möt Stefan Bratell, en av Agitos många läkare.

Arbeta för oss


Vi på Agito jobbar både med bemanning och rekrytering av läkare inom vård och omsorg. Har du aldrig jobbat som hyrläkare tidigare så hjälper vi dig genom hela processen. Det är superenkelt att börja jobba via oss – du gör bara en intresseanmälan här via vårt formulär eller ringer oss via vårt telefonnummer. Då kommer du får prata med en av våra konsultchefer som hjälper dig vidare.


När du arbetar som hyrläkare, eller stafettläkare som det ibland kallas, genom oss, ser vi alltid till så att du har en personlig och kompetent konsultchef som säkerställer så att du har det så bra som möjligt på jobbet. Det inkluderar smidighet, professionellt omhändertagande och att du som anställd har korrekt lön för din unika kompetens. Du registrerar dig bara i vår databas via vårt formulär här på hemsidan.


Vi är måna om att du som bemanningsläkare genom Agito trivs med ditt uppdrag. När du jobbar som hyrläkare för Agito så kommer vi regelbundet ut till din arbetsplats för att prata med dig och höra hur du trivs på arbetsplatsen. Vi täcker hela Sverige så oberoende vart du jobbar så kommer vi in och träffar dig. Vi jobbar också regelbundet med att följa upp arbetsmiljön på de platser vi har våra hyrläkare så vi är säkra på att du har en bra arbetssituation.


Vi ger alltid god ersättning, OB-tillägg och lönen kommer tryggt, snabbt och säkert till ditt konto. Vi tillhandahåller smidig och enkel tidrapportering så att du som stafettläkare, stafettsjuksköterska eller socionomkonsult alltid får din höga lön utbetald enligt överenskommelse.


Beroende på var, hur mycket och hur länge som du vill jobba, kan vi skräddarsy en tjänst som passar just dig. Du vet väl om att vi även hjälper till med boende på den ort där du vill jobba – och med resorna dit. Vårt mål är att du ska känna en frihet och flexibilitet när du jobbar via oss – vi finns alltid här för att du ska kunna fråga och be oss om hjälp med eventuella situationer som händer i ditt livspussel. Du kan alltid ringa eller maila oss så svarar vi så fort vi kan.


Så om du som läkare, hyrläkare eller stafettläkare söker nytt uppdrag med hög ersättning så är vi rätt företag för dig. Vi har ett stort team med trevliga anställda som jobbar för att du ska få det så bra som möjligt på din nya arbetsplats. Vårt mål är att vi ska kunna erbjuda dig det perfekta uppdraget i alla delar av vårt land.