Arbeta för oss

Genom att jobba för Agito kan du få hjälp med att hitta uppdraget som du drömt om oberoende vad som är din specialitet. Tack vare vår position som en viktig vårdpartner åt sjukhus och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark kan vi snabbt hitta uppdraget som passar dig. Vi har ett nära och förtroendefullt samarbete med våra uppdragsgivare och kan därför i samverkan skräddarsy ett uppdrag som passar just dig och dina behov.

Det är enkelt och tryggt att söka ett uppdrag genom oss på Agito. Du anmäler bara ditt intresse, väntar på vårt telefonsamtal och packar väskan. Resten kan du tryggt lämna över till oss.

Vi delar gärna med oss av den kunskap vi har när det gäller socialförsäkring, skattelagstiftning, arbetsrätt, pension med mera i de nordiska länderna.

Om du vill så hjälper vi dig gärna med ansökan om socialförsäkring (A1, tidigare E101), information om skattekort och auktorisation. Vårt mål är att alltid göra vårt yttersta för att du ska trivas och känna dig trygg genom hela processen.