"Vi är så tacksamma för att vi under en period tagit in sjuksköterskor från Agito, så att vi kunnat avlasta våra anställda sjuksköterskor på avdelningen. "                      


Arbeta för oss

Vi på Agito jobbar både med bemanning och rekrytering av sjuksköterskor inom vård och omsorg. Har du aldrig jobbat som hyrsjuksköterska tidigare så hjälper vi dig genom hela processen. Det är superenkelt att börja jobba via oss - du gör bara en intresseanmälan här via vårt formulär eller ringer oss via vårt telefonnummer. Då kommer du får prata med en av våra konsultchefer som hjälper dig vidare.


När du arbetar som hyrsjuksköterska via oss på Agito har du alltid en personlig och kompetent konsultchef som säkerställer smidighet och professionellt omhändertagande för dig. Du kan känna trygghet i att du får en utmärkt service från våra erfarna konsultchefer. Det är viktigt för oss på Agito att du ska känna att du har rätt lön för just din kompetens. Vi ger alltid god ersättning, OB-tillägg och lönen kommer tryggt, snabbt och säkert till ditt konto.


När du är anställd via oss tillhandahåller vi en smidig och enkel tidrapportering så att du som stafettsjuksköterska har en så smidig och flexibel arbetsmiljö som möjligt. Vi är måna om att du som bemanningssjuksköterska för Agito trivs med ditt uppdrag. När du jobbar som hyrsjuksköterska för Agito så kommer vi regelbundet ut till din arbetsplats för att prata med dig och höra hur du trivs på arbetsplatsen. Vi täcker hela Sverige så oberoende vart du jobbar så kommer vi in och träffar dig. Vi jobbar också regelbundet med att följa upp arbetsmiljön på de platser vi har våra hyrsjuksköterskor så att vi är säkra på att du har en bra arbetssituation.


Beroende på var, hur mycket och hur länge som du vill jobba, kan vi skräddarsy en tjänst som passar just dig. Du vet väl om att vi även hjälper till med boende på den ort där du vill jobba – och med resorna dit. Vårt mål är att du ska känna en frihet och flexibilitet när du jobbar via oss – vi finns alltid här för att du ska kunna fråga och be oss om hjälp med eventuella situationer som händer i ditt livspussel. Du kan alltid ringa eller maila oss så svarar vi så fort vi kan.


Vad som gör oss bland de bästa aktörerna på marknaden är att vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda önskemålsanpassade uppdrag och en riktigt bra ersättning. Agiot speglar gällande kollektivavtal, vilket innebär att du som bemanningssjuksköterska får en bra tjänstepension, möjlighet att löneväxla och en möjlighet till friskvårdsbidrag.

 

Ansök om legitimation i hälso- och sjukvård

För att arbeta i Sverige gäller följande länk. Gör notering om att det är viktigt att man gör betalningen för annars sätts inte processen för ansökan igång.

https://legitimation.socialstyrelsen.se/sv/utbildad-inom-eu-eller-ees/ansokan

Auktorisation och licens

För att arbeta i Norge gäller följande länk. Det är viktigt att man genomför betalningen för annars sätts inte ansökningsprocessen igång.

https://helsedirektoratet.no/autorisasjon-utdanning-og-godkjenning/autorisasjon-og-lisens

 REGISTRERA DIG SOM SJUKSKÖTERSKA